АМАНПУР БИ ДА РАЗБИЈЕ СРБЕ: Ударила на РС, подгрева наде муслимана, а сметају јој и Русија и Кина (ВИДЕО)

Novosti online

07. 03. 2021. у 09:53

АМАНПУР БИ ДА РАЗБИЈЕ СРБЕ: Ударила на РС, подгрева наде муслимана, а сметају јој и Русија и Кина (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

АМЕРИЧКИ репортер Кристијана Аманпур изложила је свој план за "напредак" Босне и Херцеговине, али без Републике Српске.

-БиХ и Балкан су блиски срцу нове америчке администрације, председнику и државном секретару. Многи су били раније у Клинтоновој администрацији док је био рат у БиХ. Клинтон није ништа урадио, али се став према Босни променио након Сребренице. Снага Америке је била велика у том моменту. Нико није знао колико ће дефектан бити тај мир. Потребно је то реорганизовати у складу са садашњим потребама Босанаца и Херцеговаца - тврди Аманпур за Фејс ТВ.

Она се залаже за разбијање ентитета у БиХ.

- Дејтон је зацементирао ратне поделе. РС још увек мисли да има право понашати се као да није део те целине и тврдити да ће се отцепити. То им је био ратни циљ и то се не може дозволити! Неће бити могуће имати будућност ако сте подељени у ентитете. Када се све то разбије и оконча корупција, то ће целој БиХ дати будућност. Нема чаробног штапића за политичке промене. Међународна заједница треба одговарати зато што није РС позвала на одговорност. БиХ заслужује да буде део Запада и део заједнице нација. БиХ се спутава након 25 година и није то фер, тужно је. Један ентитет не испуњава обавезе и не ради оно што би требало да ради. Русија и Кина верују у своје зоне утицаја, они су присутни на Балкану - рекла је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Pera

07.03.2021. 10:54

Čekajući intervju sa alijom izetbegovićem nemački novinari videli su bin ladena kako izlazi iz alijinog kabineta pre napada na ameriku dakle alija je bio saveznik klintona a klintonov komandant je jevrein kisindzer dakle u sarajevu su saveznici jevrei iranci amerikanci turci saudijci britanci nemci...

Prellee

07.03.2021. 11:13

Samo kratko, ZENA ZLO! Neobjektivna, ogranicena i zlonamjerna prema jednom cijelom narodu u BiH. Kaze jedan entitet ne izvrsava svoje obaveze, vjerovatno misli ns Republiku Srpsku.Kad se pogleda istina onda se vidi sve suprotno.Vlast u FBiH se jos nije formirala, dvije godine poslije izbora.Entitet koji je Zapad stvorio, tzv.multietnicki entitet izmedju muslimana i Hrvata ne funkcionise.Sad bi po njoj da nema Republike Srpske funkcionisala BiH, koja samo defektnost i laz.Ne moze Federacija BiH a moze BiH.Idi u proslost zla zeno, porokleta bila za svaku suzu Srpskog naroda.

buki

07.03.2021. 11:59

Bosanci i hercegovci su možda postojali u bivšoj SFRJ, koju ste razbili uz mnogo žrtava i razaranja. Sada u BiH žive Srbi, Muslimani i Hrvati, a vama i dalje smetaju samo Srbi koji neće u Nato - zločinačku organizaciju. Neće Srbi da ubijaju tuđu decu kao što ste vi ubijali našu, pa makar morali ponovo da se branimo od tog Severnoatlanskog monstruma, osnovanog 1949 sa namerom da nastavi tamo gde je Hitler stao.

Zoran 555

08.03.2021. 01:03

Glavni promoter antisrpstva i mrznje prema Republici Srpskoj je propagandista Senad Hadzifejzovic..Apelujem na sve Srbe bez obzira na partijsku pripadnost i politicke razlike da izbegavaju Face televiziju i ucesnistvo u zlodjelovanju ovog mrzitelja i nazovi "novinara"..i manipulatora..

Šator

10.03.2021. 07:15

Сам наивни Трамп, кад је најавио да ће исушити Вашингтонску мочвару, суочио се са медијима те мочваре и њиховом објективношћу је. Овакве сподобе не смију се звати новинарима, никакве разлике нема од службеника Гебелса и Стаљина за које чињенице и истина су били ирелевантни, све су подређивали циљу за који су плаћени. Обични сатанисти које треба раскуживати истином и истрајношћу. Мало мудрости у свему такође не би фалило јер сатанистичка машинерија је ненормално ојачала, а на шта је упозоравао и сам предсједник Ајзенхауер на свом одласку из Бијеле куће.