ПРЊАВОРАЧАНИНУ ОДУЗЕТО ВОЗИЛО: Миодраг „покосио“ бетонске саксије са цвећем, па одбио алко-тестирање

Н. ЂУРИЋ

11. 02. 2021. у 17:04

ПОЛИЦИЈА у Прњавору одузела је возило Миодрагу Ш. (50), из тог града, који је, након саобраћајне незгоде, одбио да се подвргне алко-тесту, а провером у бази регистра новчаних казни, утврђено је да има дуг од 2.690 марака.

ПРЊАВОРАЧАНИНУ ОДУЗЕТО ВОЗИЛО: Миодраг „покосио“ бетонске саксије са цвећем, па одбио алко-тестирање

Фото: Н. Ђурић

Како „Новости“ сазнају, повређених у овој саобраћајној несрећи, у ноћи између среде и четвртка, није било, али је направљена материјална штета на возилу и поломљеним саксијама за цвеће у власништву општине Прњавор.

Прњаворска полиција извршила увиђај саобраћајке, у среду вече у 22,25, у раскрсници улица Др Славка Шушка и Вида Њежића, у којој је „аутомобилом марке "Туарег" учествовало лице М.Ш“.

Срећом, Миодраг Ш. је прошао неповређен, али је на путничком теренском возилу причињена материјална штета, као и на четири „покошене“ бетонске саксије за цвеће, у власништву прњаворске општине.  

- Лице М.Ш. је одбило да се подвргне тестирању на присуство алкохола у организму. Провером у бази регистра новчаних казни, утврђено је да М.Ш. има дуг у износу од 2.690 КМ-саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Због неплаћених новчаних казни, а као средством извршења прекршаја,  из полиције су навели да је „возило одузето од лица М.Ш, те ће против њега надлежном суду бити поднесен захтев за покретање прекршајног поступка због наведених прекршаја".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)