ПРЊАВОР НЕМ ОД ТУГЕ, ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА: У Немачкој погинуо Жељко, отац двоје деце - биће сахрањен у родном крају (ФОТО)

Н. ЂУРИЋ

26. 01. 2021. у 16:12

ПРЊАВОР НЕМ ОД ТУГЕ, ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА: У Немачкој погинуо Жељко, отац двоје деце - биће сахрањен у родном крају (ФОТО)

Фото: Фацебоок

У НЕМАЧКОЈ је у саобраћајној несрећи живот изгубио 34-годишњи Прњаворчанин Жељко Симеунчевић, чиме је настављена црна серија погибија Прњаворчана на домаћим али и страним друмовима.

Подсетимо, прошлог викенда, надомак своје куће на магистралном путу у Поточанима, код Прњавора, погинуо је Стево Аничић (46), отац четворо деце, а само дан касније стигао је црни глас да је у Немачкој настрадао Жељко Симеунчевић.

И у овом случају остала су ожалошћена малодобна деца, њих двоје, синови од девет и 11 година. Иза Жељка су још остали, супруга, брат, родитељи и друга изненадним ударцем и губитком потресена родбина.

Фото: Фацебоок

 

- Жељко је погинуо у јутарњим сатима у Штутгарту за воланом свог аутомобила на путу на посао, под још нерасветљеним околностима. Претпоставља се да је у удесу учествовао и један камион-сазнају „Новости“ од родбине погинулог.

САХРАНА У РОДНОМ ПРЊАВОРУ

Услед тока увиђаја и расветљавања детаља страдања, као и отежане процедуре, за сада је неизвесно када ће из Немачке бити допремљено тело Жељка Симеунчевића.

- Жељко је, после више година рада у Словенији, успео да заснује посао грађевинца у Немачкој, а пре око пола године тамо доведе и породицу. Родбина је одлучила да буде сахрањен у родном Прњавору, односно селу Штрпци, одакле је и отишао у нади за бољим животом-сазнају „Новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)