ПОЖАР КОД ДЕРВЕНТЕ: Изгорели поткровље и кров куће, огромна штета

Н. ЂУРИЋ

18. 01. 2021. у 15:36

ПОЖАР КОД ДЕРВЕНТЕ: Изгорели поткровље и кров куће, огромна штета

Фото: Г. Шљивић

У ДЕРВЕНТСКОМ насељу Доњи Церани у недељу је избио пожар на породичној кући Славише Милошевића, у којем срећом нико није повређен али је причињена огромна материјална штета.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, поткровље куће и кровна конструкција су у потпуности изгорели, као и ствари у њима.

- Полицијској станици у Дервенти у недељу, око 18,30, пријављено је да је месту Церанима избио пожар на породичној кући власништво лица иницијала С.М. У пожару који су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Дервента није било повређених лица, док су кровна конструкција и поткровље куће у потпуности изгорели-саопштено је из добојске Полицијске управе.

Како је „Новостима“ рекла Драгана Керкез, портпарплка ПУ Добој, увиђај су данас  извршили припадници Полицијске управе Добој, заједно са инспектором за експлозивне материје и послова заштите од пожара ПУ Добој.

- Анализирају се резултати увиђаја, али највероватнији узрок пожара је дотрајалост димњака. О свему је обавештено и Окружно тужилаштво Добој - рекла нам је Керкезова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)