ДОДИК ПОРУЧИО ДРИТАНУ: Не знаш елементарне ствари, прелистај мало папире!

Novosti online

17. 01. 2021. у 15:26

ДОДИК ПОРУЧИО ДРИТАНУ: Не знаш елементарне ствари, прелистај мало папире!

Фото: ЕПА

СРПСКИ члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик казао је да са Црном Гором треба да се развијају добри односи.

Он је, коментаришући честитку премера Здравка Кривокапића за Дан Републике Српске, 9. јануар, казао да се са председником црногорске Владе видео два пута и да нема разлога да се не сретну опет.

Додик је навео да је у Црној Гори легитимно изабрана власт којој Српска жели све најбоље, али да је резервисана према појединцима попут Дритана Абазовића, “који покушава да се наметне, а не познаје елементарне ствари”, па БиХ третира као републику.

– Може да има ставове какве хоће о Републици Српској, али ако држи придике, онда би требало прелистати папире и видети да не постоји република БиХ – нагласио је Додик.

(Политика)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Rašo

17.01.2021. 21:35

И више од тога. Наиме, ни у једном документу не стоји да је БиХ држава! Неко ће рећи случајан пропуст али ја бих казао да таквих случајности нема. Написати некакав устав а не казати да је то устав државе напросто није грешка него дубока намера! Чија, зашто, ...? Сазнаћемо!