ОДУЗЕТ "ТУРАН" И ОРУЖЈЕ: Неплаћене казне скупо коштале Рената Марјановића из Приједора

О. МАТАВУЉ

13. 01. 2021. у 07:13

ПОЛИЦИЈА је одузела аутомобил "фолскваген туран" Ренату Марјановићу (32) из Приједора након што је, приликом контроле саобраћаја, утврђено да за неплаћене казне дугује чак 15.885 марака.

ОДУЗЕТ ТУРАН И ОРУЖЈЕ: Неплаћене казне скупо коштале Рената Марјановића из Приједора

Фото "Фејсбук"

Марјановић, који већ има полицијски досије, заустављен је у Козарској Дубици и полиција је у возилу пронашла и нелегално оружје, због чега ће бити и кривично гоњен.

- Возило "туран", којим је управао Р. М., одузето је 11. јануара јер је провером кроз базу података утврђено да возач дугује 15.885 КМ по основу неплаћених казни. О свему је обавештен судија за прекршаје Основног суда у Козарској Дубици којем ће бити достављен захтев за покретање прекршајног поступка против Р. М. - рекла је портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић.

МАЛТРЕТИРАО СУГРАЂАНИНА

РЕНАТА Марјановића полиција је и раније доводила у везу са насилничким понашањем. У жижу јавности доспео је у марту 2019. године када је на отпаду секундарних сировина малтретирао и вређао суграђанина бошњачке националности, кога је уз претње и ударце натерао да са аутоприколице скине налепницу са грбом БиХ. Снимак тортуре објавио је на свом фејсбук-профилу.

У полицији наводе да је у претресу "турана" откривена полуаутоматска пушка, бајонет за војну пушку, ручна бомба М-75 и 26 пушчаних метака.

- Претрес је извршен уз сагласност тужилаштва и по наредби Основног суда у Козарској Дубици. Одузети предмети биће депоновани у депозит суда, а након комплетирања предмета против Р. М. биће достављен извештај за почињено кривично дело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја - наводе у ПУ Приједор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)