СЛАВА ДОНЕЛА РАДОСТ: Свечано у угљевичком вртићу

В.М.

20. 12. 2020. у 21:16

ДЕЧИЈИ вртић „Душко Радовић“ из Угљевика обележио је, ломљењем славског колача крсну славу Светог Николу чудотворца-Никољдан.

СЛАВА ДОНЕЛА РАДОСТ: Свечано у угљевичком вртићу

Фото: В.М.

Протојереј - ставрофор Милан Топић пожелео је деци и васпитачима добро здравље, дуг живот и Божји благослов.

- Да буде пуно деце у свим вртићима, да се шири, да има што више деце који ће похађати вртић. Нека Господ молитвама светог оца Николаја, који је заштитник деце и свих људи, оних који пате, болују страдају, путника, морепловаца, подари сваког добра - поручио је Топић.

Директор ове установе Младен Стевановић истакао је да ова педагошка година има више од 150 полазника.

- Основна мисао водиља у нашем раду је да вртић као место заједничког живљења деце, буде надоградња породичном васпитању, па се трудимо да обезбедимо услове да се деца у вртићу осећају задовољно, сигурно и срећно као у свом дому - рекао је Стевановић.

Слави вртића присутвовао је и начелник општине Угљевик Василије Перић који је честитао деци и запосленима славу уз жељу да их прати напредак, као и свим сиграђанима који прослављају Светог Николу.

- Вртић је остварио велики напредак у претходном периоду, постоји потреба за проширењем капацитета, а ускоро ћемо урадити пројекат проширења и тиме омогућити да сва деца са подручја наше општине похађају вртић - рекао је Перић, који је изразио задовољство, јер је смањена цена целодневног боравка у вртићу са 130 КМ на 95 КМ што га чини једним од најповољнијих у Српској.

Слава је прослављена поштујући епидемиолошке мере, а кум славе је Борачка организација Угљевика која је свим плазницима вртића поклонила никољданске пакетиће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

КОМШИЈИНЕ КОЗЕ МУ ПОЈЕЛЕ КУКУРУЗ: Видите како му се осветио - сам, без суда и полиције! Сад му прети робија