НЕШИЋ: Ниси срећна што је Драшко победио! Тривић: Знала сам да ће бити ниско, али нисам знала да ће бити приглупо

С. М.

03. 12. 2020. у 13:50

ЗНАЛА сам да ћете атаковати на мене лично и знала сам да ће бити ниско. Поручила је ово народни посланик ПДП, Јелена Тривић, након што је председник ДНС, Ненад Нешић, рекао је да је она главна препрека за промене у Српској, те да “није срећна што је Станивуковић победио на изборима”.

НЕШИЋ: Ниси срећна што је Драшко победио! Тривић: Знала сам да ће бити ниско, али нисам знала да ће бити приглупо

Фото: БН ТВ

– Јесте господине Нешићу, када је стигао тај споразум од стране ДНС према ПДП, ја сам била против. Не зато што имам нешто против Вас лично, него зато што сматрам, а то сам рекла небројено пута, да се тек требате доказати као опозција - поручила је Тривићева.

Она сматра да их било који преурањен споразум са њим доводи у ситуцију издаје свих оних бирача који сматрају да нису сви исти, да политика нису само комбинаторике, фотеље, власт, функције…

– Требамо видели да ли можете опстати без фукција. Требамо виђети да ли сте се са СНСД разишли због различитих погледа на политике, принципе и вредности или је то резултат Ваших личних незадовољстава подијелом плијена. Ја сматрам да је ово друго и требаће доста Врбаса протећи да се ви докажете да сте се промијенил - каже Тривићева.

Она му је поручила да је двадесет година у Републици Српској радио исто што и СНСД и поставила питање зашто му сада треба веровати?

– Знала сам да ћете атаковати на мене лично и знала сам да ће бити ниско, али нисам знала да ће бити приглупо. Па ја сам носила листу ПДП за Бањалуку, једина од функционера уз Милка Грмушу у Бањалуци. Била раме уз раме уз Драшка у тој величанственој побједи. На сваком скупу, обишла многа села и зесеоке око Бањалуке за које сам тад први пут и чула. Послушајте мој говор на проглашењу побједе и све ће Вам бити јасно, колико ја побједу у Бањалуци сматрам битном за цијелу Републику Српску – поручила је Тривићева Нешићу.

Кандидат 2022. године.

Каже да је истина да има политичке амбиције и да су се оне негде кроз медије провукле да бих могла бити кандидат за председника 2022. године.

– И сам Драшко је то неколико пута изјавио. Истина је и да сам у неком ужем кругу рекла, ако је услов да мандат за владу обећам Нешићу, онда тражите другог кандидата. За мене постоје политички принципи. То Вас је заболело. Једноставно господине Нешићу ја у Вама не видим промену. Ви сте све оно против чега се ја у политици борим. Можда је требало да причамо пре овог медијског рата. Али не знам искрено да ли бих са Вама могла спојити пет смислених реченица,поручула је Тривићева.

Фото Д. Поздеровић

Нешић је гостујући на Елта ТВ, упитао Тривићево где је њена одговорност за губитак Приједора.

– Слушао сам њену изјаву у којој каже да није спреман да нас прихвати у опозициони блок. Упутили смо позив ПДП и СДС за потписивање предизборног коалиционог споразума за рушење Додика на општим изборима и још нисам добио одговор. Постављам и овде питање, да ли желите да потпишемо предизборни коалициони споразум који ће значити победу на изборима 2022. Гђе је ваша одговорност за губитак Приједора, где је одговорност Јелене Тривић која се слика са кандидатом СДС. Ја колико знам госпођа Тривић није срећна што је Драшко Станивуковић победио - рекао је Нешић, те додао да је њена једина жеља да буде председник Републике Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)