ПОЛИЦИЈА ПРЕКИНУЛА КОРОНА ЖУРКУ: Кокаин крили и у устима

Н.Ђ.

26. 10. 2020. у 16:24

ДОБОЈСКА полиција, са жандармеријом, прекинула је приватну "корона-журку" у Сијековцу код Брода, на којој су затекли 19 мушкараца, и код њих двојице пронашли више пакетића дроге, а један од учесника журке кокаин је покушао да сакрије у устима!

ПОЛИЦИЈА ПРЕКИНУЛА КОРОНА ЖУРКУ: Кокаин крили и у устима

FOTO: Depositphotos

Драгана Керкез, портпаролка Полицијске управе Добој, потврдила нам је да је у објекту затечено 19 лица, и да је код Д. М. из Брода у усној шупљини пронађене две пластичне врећице са кокаином тежине 2,4 грама, а током претреса лица Д. Ђ. и возила које користи пронађено је пет пакетића са кокаином, укупне тежине 6,1 грам.

Како "Новости" сазнају, рација је изведена у кући и објектима које користи Владимир Бачић (36), који се терети и да је организатор журке.

Фото: ПУ Добој

- На журки се окупило чак 19 мушкараца, у јеку пандемије вируса корона, и дозвољеном максимуму окупљања до 10 особа. Претресом Драгана Маријановића (32), полиција је пронашла 2,4 грама кокаина, а које је покушао сакрити тако што их је угурао у уста. Полицији је постао сумњив и откривен је када је одговарајући на питања почео да запетљава језиком и мумла. Његова је срећа да, ипак, толику количину дроге није прогутао - открива извор "Новости".

Укупно 6,1 грам кокаина пронађен је и одузет приликом претреса Данила Ђурића (28) и возила које он користи.

Из добојске Полицијске управе су саопштили да ће Окружном јавном тужилаштву Добој против лица В.Б, које је организовало окупљање на свом приватном поседу, бити достављен извештај о извршеним два кривична дела- непоступање по здравственим прописима за време епидемије и омогућавање уживања опојних дрога.

Фото: ПУ Добој

Против лица Д.М. и Д.Ђ. биће покренути захтеви за покретање прекршајног поступка за почињене прекршаје из Закона о сузбијању и спречавању злоупотребе опојних дрога БиХ, највили су из полиције.

РАЦИЈА ПО НАРЕДБИ СУДА

ОТКРИВАЊЕ и хапшење кључних актера приватне "корона-журке" у Броду изведени су у једној од опсежнијих акција на овом делу Српске а по судској наредби.

- Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције ПУ Добој у сарадњи са ПС Брод и уз ангажовање службеника Јединице жандармерије ПУ Добој извршили су рацију на основу наредбе Основног суда Дервента - саопштили су из полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)