ХТЕЛИ ДА ЗАПАЛЕ ПУМПУ? Младићи „дивљали“ надомак Бијељине

В. М.

21. 10. 2020. у 17:27

ХТЕЛИ ДА ЗАПАЛЕ ПУМПУ? Младићи „дивљали“ надомак Бијељине

Фото: ПУ Добој

ПОЛИЦИЈСКOJ станици Бијељина,синоћ око 19,30 часова кафеџија из села Љељенчи пријавио је да га је напаонепознат мушкарац,а да су му нападач и његов саучесник оштетили инвентар.

Кафеџија је упућен на преглед, а лекар се још није изјаснио о степену повреда.На месту догађаја полиција се уверила да су наводи пријаве тачни.

Убрзо, потом, полиција прима пријаву да су на бензинској пумпи у том семберском селу, дошла два мушка лица ,која су узела црево од плина, који су почели да пуштају, уз претње да ће да запале бензинску пумпу. Радници пумпе су их савладали и задржали до доласка патроле полиције.

-Припадници Полицијске станице Бијељина утврдили су да се ради о А.А. као и малолетнику из Бијељине -каже Александра Марић,портпарока ПУ Бијељина. -Они су цревом за точење плина претили да ће да запале бензинску пумпу. Том приликом оштетили су инвентар пумпе,а затим претили и физички напали раднике пумпе.

Алкотестирањем је утврђено да л А.А. има 1,74 г/кг алкохола у организму, док је код малолетника утврђена концентрација од 1,26 г/кг алкохола у организму.Обојица су ухапшени.. Против малољетника поступано је у складу са Законом о заштити и поступању са децом и малолетницима у кривичном поступку.

Против обојице следе извештаји Окружном јавном тужилаштву у Бијељини због почињених кривичних дела изазивање опште опасности , угрожавања сигурности, телесне повреде и оштећења одузимања туђе ствари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)