„НОВО ЛИЦЕ“ ДАЛА ОПШТИНА: У средњој школи Михаило Петровић Алас осванула нова фасада

В.М.

20. 10. 2020. у 22:26

„НОВО ЛИЦЕ“ ДАЛА ОПШТИНА: У средњој школи Михаило Петровић Алас осванула нова фасада

Фото: В:М.

НАЧЕЛНИК општине Угљевик Василије Перић посетио је д Средњошколски центар „Михаило Петровић Алас“. где је урађена нова фасада, захваљујући локалној самоуорави, која је платила те радовце, вредне 60 хиљада КМ а финансирала ова општина са 60.000 КМ.

- Претходна фасада била запрљана услед димних честица, па смо се одлучили  да издвојимо новац. како би школски здање изгледало лепше и радови су управо оконачни -каже Перић. 

-Парама из општинске касе, поред осталог, у овој установи је саниран кров, а конттинуирано смо им обезбеђивали и потребну опрему.Наша деца треба да имају квалитетне услове за образовање. На нама је да им створимо ваљане услове, а њихово је да уче, а ово је школа сјајних ђака.

Фото: В:М.

Директор Средњошколског центра Стево Беновић захвалио је свима који су покренули акцију за уређење фасаде,  одборнику у Скупштини општине Угљевик Петру Радовановићу, председнику Борачке организације Угљевик Јовану Маринковићу, председнику Скупштине ове општине Ђоки Симићу и начелнику Василију Перићу и уручио им поклоне у знак захвалности.

-Радови на фасади су обухватили отклањање свих оштећења ,а након тога и израду нове фасаде. До сада нисмо имали проблеме у одвијању наставе у новонасталим околностима. Наша жеља је да пандијема прође, и да се сви врате нормалном животу .Овај средњошколски центар, уз подршку општине Угљевик, добио ЦНЦ машину па самим тим у комплетној регији једини имају смер ЦНЦ теничари.

Средњошколски центар „Михаило Петровић Алас“ похађа 433 ученика.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)