ПОМАМА И ОБМАНА У РУДОМ: Грешка или макретиншки трик кандидата за одборника на локалним изборима у РС

Р.М.

20. 10. 2020. у 00:08

ПОМАМА И ОБМАНА У РУДОМ: Грешка или макретиншки трик кандидата за одборника на локалним изборима у РС

Фото: Р.М.

У СУСРЕТ новембарским локалним изборима, на бандерама, капијама, трафо станицама, у одсуству билборда, каквих нема у Рудом, по правилу „висе“ кандидати за начелника, а има и изузетака.

У ту категорију се сврстао Добрисав Милинковић, кандидат ДНС за одборника у Рудом. Једини је за сада , под заштитом „високог напона“ окачио свој постер-„помаме и обмане“ јер се представља као будући предесник СО Рудо.

Милинковић је тренутно Саветник начелнику Рату Рајаку (СРС-ПДП), а био је од 1991. године у више наврата председник СО Рудо и више пута смењиван са те функције, кажњаван за честе „прелете“ и ломове скупштинске већине. У свом стилу „летача“, сада се унапред прогласио кандидатом за Председника СО Рудо, а познато је да гласачи не бирају Председника, већ то, из свог састава раде изабрани одборници.

Добрисав Милинковић би због овога могао да добије надимак ОРКАН, а оркан је,у принципу, само олујни ветар, ветар којем се жури. Ветар и река и носе и доносе, али и односе. Шта ће донети, а кога однети 15.новембра на Дан Избора, остаје да сачекамо и видимо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)