ЗДУШНО УЗ ПЕРИЋА: СДС Угљевик званично почео предизборну кампању

В.Митрић

17. 10. 2020. у 09:03

"УГЉЕВИК по мери свих нас". Са овим слоганом Општински одбор Српске демократске странке Угљевик је почео предизборну кампању.

ЗДУШНО УЗ ПЕРИЋА: СДС Угљевик званично почео предизборну кампању

Фото: В. Митрић

Уз присуство активиста и чланова СДС, симболичним лепљењем плаката  на градском тргу у Угљевику  и представљањем одборничке листе, кандидати СДС  озваничили су почетак предизборне кампање.

Актуелни начелник и кандидат СДС за начелника општине Угљевик Василије Перић уверен је у изборну победу на локалним изборима. Истакао је да ће ова странка водити фер и коректну предизборну кампању.

- Сигуран сам у победу Српске демократске странке и мене као кандидата за начелника општине Угљевик. Сигуран сам да ћемо остварити убедљиву победу за наш Угљевик, за нашу децу - каже Перић.

Перић каже да је Угљевик препознатљив по реализацији инфраструктурних пројеката, пројектима подршке породици, привреди, пољопривреди, спорту, младима, образовању, култури...

- Успели смо да спроведемо значајан  програм помоћи породици. Успели смо  да Угљевик учинимо повољним и препознатљивим местом за породични живот. Оно што посебно желим истаћи јесте да смо радили на додели подстицаја и отварању нових радних места што ћемо наставити и у наредном периоду - додао је Перић.

Фото: В. Митрић

Оно што је посебно важно, сматра Перић је да овдашњи природни ресурси, пре свега угља,  остану у нашим рукама за садашње и будуће генерације.

- Док је нас и СДС сигурно нећемо дозволити приватизацију нашег великог гиганта и нећемо дозволити да наша рудна богатства припадну неком другом - рекао је Василије Перић.

Одборничку листу предводи професор Ђоко Симић, актуелени председник Скупштине општине, који каже да је састављена је од искусних, позиционираних, образованих и  младих људу.

- По мом мишљењу, мом дубоком убеђењу, а сигуран сам и мишљењу већине Угљевичана, Угљевик могу водити само Угљевичани. На нашој листи су управо такви људи, људи из Угљевика. СДС је овде оставила један јако позитиван траг на целокупан развој нашег Угљевика. Имамо неупоредиво најквалитетнијег кандидата за начелника општине и очекујем да ћемо наставити да радимо и градимо наш Угљевик како смо радили и до сада - рекао је носилац листе Ђоко Симић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)