ДОКАЗАЛИ СМО ДА СМО ДОМАЋИНИ: У Приједору Ненад Нешић изабран за председника ДНС

С. М.

11. 10. 2020. у 21:54

ДОКАЗАЛИ СМО ДА СМО ДОМАЋИНИ: У Приједору  Ненад Нешић изабран за председника ДНС

Фото ДНС

У ПРИЈЕДОРУ је на изборној скупштини Демократског народног савеза (ДНС) Ненад Нешић изабран за председника ове партије.

Он је након избора поручио да су Српској потребни нова енергија, импулси, иницијатива, померање с места и економија изнад демагогије, те да ДНС то препознаје.

- За разлику од наше политичке конкуренције, чија маштања испаре као кап на сунцу, оно што ми радимо свако може додирнути и остаће дуго иза нас. Било да су то путеви у РС, куће за расељене особе или фабрике у Приједору - рекао је Нешић.

Он је додао да су у ДНС рационалне патриоте и да ће се залагати да свако дете погинулог борца има посао. Навео је да ДНС никад није подржао ниједну одлуку о преносу надлежности, да је рекао "не" укидању Војске РС и увек бранио интерес РС.

- ДНС није ни тада био, а неће никада ни бити ничији привезак - истакао је Нешић.

- Радили смо на улагању у инфраструктуру и пословни амбијент. То се најбоље види овде у Приједору. Овде смо показали шта значе домаћинско управљање и брига за људе и живот.

ОДЛУКА Скупштина днс, Фото ДНС

Трансформисали смо га у град развоја и једно од најбољих места за улагање у овом делу Европе. Ми смо људи који своје постојање и јачање дугују свести да само заједно можемо расти или заједно можемо пасти.

Он је поручио да је то разлог што је изборна скупштина одржана у Приједору, која је уједно и подршка кандидату ДНС за градоначелника Приједора Драгутину Родићу.

- Када победимо обећавам вам као председник врло просту ствар, а то је да наша амбиција није да постојимо, него да будемо прва политичка снага у Републици у годинама које долазе, истакао је Нешић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)