ПЉУШТАЛЕ КАЗНЕ, НАПЛАЋЕНО 3.500 ЕВРА: За викенд седам угоститељских објеката прекршило мере превенције

Новости онлине

29. 09. 2020. у 09:16

ПЉУШТАЛЕ КАЗНЕ, НАПЛАЋЕНО 3.500 ЕВРА: За викенд седам угоститељских објеката прекршило мере превенције

Фото: Н. Скендерија

ЗБОГ непоштовања превентивних мера заштите од епидемије у заједници и радним срединама, инспектори су у контролама протеклог викенда угоститељским објектима изрекли казне у износу од око 3.500 евра (7.000 КМ).

Републички инспектори су у сарадњи са инспекторима јединица локалне самоуправе у току викенда обавили 335 инспекцијских контрола, а у седам случајева угоститељи су затечени у прекршају. Појачане контроле настављене су у угоститељским објектима, са акцентом на вечерње сате, поручују из Инспектората РС, пише Српскаинфо.

– У оквиру спровођења наведених мера, у протекла три месеца обављено је преко 15.000 инспекцијских контрола у којима су до сада изречене казне у укупном износу од око 245.000 КМ. Инспектори ће наставити са појачаним надзором и у наредном периоду, а долазак инспектора може се очекивати у било које доба дана. Наш заједнички интерес је несметан рад пословних субјеката, али уз поштовање свих превентивних мера на сузбијању ширења болести изазване вирусом корона – саопштили су из Инспектората РС, још једном нагласивши да заједнички интерес свих треба да буде несметан рад пословних субјеката, али уз поштовање свих превентивних мера на сузбијању ширења болести изазване вирусом корона.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)