ОКУПЉАЊЕ ЗА СРПСКУ: Одржана конвенција СНСД, Додик поручио - Нећемо водити негативну кампању (ВИДЕО)

С. М.

20. 09. 2020. у 19:04

ОКУПЉАЊЕ ЗА СРПСКУ: Одржана конвенција СНСД, Додик поручио - Нећемо водити негативну кампању (ВИДЕО)

Фото: СРНА

ЛИДЕР СНСД Милорад Додик поручио је вечерас да СНСД неће водити негативну кампању али да и те како има да покаже шта је оставио у претходне четири године на локалном нивоу, посебно у Бањалуци.

Он је нагласио да треба бити окупљен око Републике Српске ради њеног очувања и развоја, те да је СНСД на том плану дао огроман допринос уз помоћ коалиционих партнера.

- Успели смо да Српску очувамо, стабилизујемо и држимо у стању да је можемо предати млађим људима.

Имамо више од 23 кандидата за начелнике и градоначелнике млађе од 40 година и око 400 оних који су млађи од 30 година, рекао је Додик на конвенцији СНСД, која се одржала у бањалучком Парку Младен Стојановић уз присуствово руководство странке.

Слоган за изборе "Окупљање за Српску"


Милорад Додик, председник СНСД, казао је  на конвецији ове странке у Бањалуци, да неће бити вођена негативна кампања те да ће ова партија показати "шта је остављено у последње четири године и да људи буду свесни огромног напора да свака општина изгледа боље".

-Увек пред изборе дефинишемо нашу стратегију, али оно што данас знамо је да овде нисмо окупљени да бисмо неког победили, него да победимо окупљени за Републику Српску, казао је Додик на конвенцији са које је поручено да се на локалне изборе излази под слоганом "Окупљање за Српску".

-Идемо по победу у свим локалним заједницама, заједно са нашим коалиционим партнерима. Ми смо одговорни овом народу, народ је дао СНСД да га води у будућност, многи наши градови изгледају боље, казао је Додик.

Додик је рекао да СНСД држи Српску економски стабилном и током појаве вируса корона.

- Неће бити отпуштања и то је резултат наше политике. Идемо на победу на изборима у свим локалним заједницама заједно са коалиционим партнерима. Неће доћи до издаје наших националних интереса. Боримо се за наше друштво, за сваког човека и његову слободу. С образом излазимо на изборе, ми смо ти који су урадили много у Републици, рекао је Додик.

Он је нагласио да је његов животини циљ неупитна и стабилна Српска која ће пружати шансу младима, који ће о њој водити рачуна у будућности и чувати њену слободу.

Без СНСД Српска би била у опасности, истакао је Додик и додао да то грађани препознају, те да је важно да грађани у Бањалуци подрже кандидати СНСД као и широм Српске.

- Не признајем ништа осим победе - поручио је Додик, који је Бањалуку навео као пример где су решили многе велике проблеме и изградили многе објекте за добробит свих грађана.

Он је захвалио свима који су до сада давали подршку СНСД јачали га, јер је то, како је нагласио, велика снага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)