"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Ово су ухапшени Срби на Соколцу

В.Митрић

16. 09. 2020. у 11:57

ПОЛИЦАЈЦИ Сипе, БиХ полиције, по налогу Тужилаштва БиХ, како „Новости“ сазнају ухаписли су јутрос у Соколцу Милана Тупајића, бившег предеседника општине Соколац и народног посланика у НС РС.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ово су ухапшени Срби на Соколцу

Фото: Архива ВН

Лисице су стављене на руке и  Драгану Обрадовићу, ратном камндиру ПС Соколац, као и припадници ВРС – Миладин Гашовић,  Јадранко Шука, Жељко Глишовић, Момир Кезуновић  и Бранислав Кезуновић.

Генерал Миломир Савчић, председник Борачке организације РС потврдио нам је хапшње „седморке“ из соколачког краја.Савић каже да је „најновије хапшење, упркос свему што се лоше дешавало према Србима, више него шокатно“.

 - Ово је лоша порука нашем народу,  јер на бруталан начин се хапсе људи који су бранили своја огњишта и свој народ  -каже Савчић. –Шта нам поручују они који хапсе и затварају на овај начин и оволико људи.Као да су у минулом рату учествовали само Срби.Толико је доказа, бројки и чињеница, да се може рећи да се оптужује један читав народ.Само је питање ко је следећи.Такав амбијент некоме одговара, а сигурно је да  не одговара ни правди, ни праву ни помирењу на овим просторима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)