ЗОРАН ТЕГЕЛТИЈА ПОРУЧИО: Очекујемо победу Грујичића у Сребреници

С. М.

08. 09. 2020. у 17:40

ЧЛАН Извршног комитета СНСД Зоран Тегелтија рекао је данас да очекује и да је процена да ће актуелни начелник општине Сребреница Младен Грујичић победити на предстојећим изборима јер је показао да зна како да руководи општином.

ЗОРАН ТЕГЕЛТИЈА ПОРУЧИО: Очекујемо победу Грујичића у Сребреници

Фото: Д. Поздеровић

- То ће урадити са нашим партнерима који су подржали Грујичића, док сам СНСД очекује да и даље буде најјача политичка опција, пре свега из српског народа. У овом тренутку очекујемо да будемо највећа политичка опција без обзира на то којој националној структури припадају гласачи - рекао је Тегелтија који је са чланом Главног одбора СНСД Сташом Кошарцем разговарао са представницима Општинског одбора СНСД-а Сребреница о припремама за локалне изборе.

Тегелтија је рекао да су схватили и видели да Општински одбор СНСД зна шта треба да ради и како треба да се води изборни процес, додајући да су то показали у претходном времену и начин на који су победили.

- Сви добронамерни грађани Сребренице свесни су да је локална власт, коју је предводио начелник Грујичић испред СНСД, испунила њихова очекивања, да је била посвећена самој Сребреници и да није живела неки вањски живот, где би им Сребреница служила као место политичке промоције већ су живели живот обичних људи у Сребреници - нагласио је Тегелтија, који је и председавајући Савета министара.

Он је додао да је локална власт решила много важних пројеката који нису резултат буџета Сребренице и да очекују да буде реализован онај део пројеката који је био обећан од прошлог сазива Савета министара.

На састанку, којем је присуствовао и Грујичић, наглашен је значај исказаног политичког јединства и окупљања око идеје да један српски кандидат изађе на изборе, имајући у виду специфичности ове локалне заједнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)