НЕШИЋ (ДНС) ПОЗДРАВИО РЕАКЦИЈУ ВУЧИЋА: Неопходно јединство свих политичких опција у РС

С. М.

22. 08. 2020. у 13:36

Поздрављам брзу реакцију председника Србије Александра Вучића на документ који су сачинили Милорад Додик и Жељка Цвијановић и сазивање састанка у Београду, као и његову најаву да ће они тамо изњети детаље папира који су послали председнику Србије.Своје настајање, одбрану и досадашњи развој Република Српска дугује истрајности, храбрости и упорности верног народа који у њој живи, поручио је Ненад Нешић председник ДНС.

НЕШИЋ (ДНС) ПОЗДРАВИО РЕАКЦИЈУ ВУЧИЋА: Неопходно јединство свих политичких опција у РС

Ненад Нешић / Фото ДНС

Он каже да Република Српска припада свим грађанима и политичким организацијама.

- Без права српског народа не постоје српске политичке партије власти и опозиције. Зато сматрам да све појединачне иницијативе одбране и побољшања положаја српског народа у БиХ треба да размотримо у Републици Српској, њеним институцијама и без страначких страсти осим љубави према отаџбини - рекао је Нешић.

- Тако ћемо доћи до платформе за цели српски народ, иза које ћемо стати сви и која неће моћи да буде предмет дневне и страначке политике. Такву платформу, сви заједно, то је данас сигурно, имаћемо прилику да представимо председнику Србије као гаранту Дејтонског споразума - поручио је Нешић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)