СПС КОМПЛЕТИРАО ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ: Одлучно у победу за будућност Српске

С. М.

субота, 15. 08. 2020. у 15:34

СПС КОМПЛЕТИРАО ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ: Одлучно у победу за будућност Српске

Фото: СПС

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ успела је да само за неколико месеци организује партију и да као нова политичка снага уђе у изборне активности и процес.

Велики је резултат што смо као млада и новоформирана партија окупили хиљаде младих, просвјетних радника, лекара, људи жељних напретка, рада за боље сутра и будућност наше Републике Српске, поручио је председник СПС-а Горан Селак.

- Направили смо велики резултат у кратком временском периоду. За само три месеца организовали смо партију у 43 општине и града, 41 у Републици Српској и два у Федерацији БиХ и у локалним заједницима учествујемо са листама за одборнике у скупштинама на предстојећим изборима - поручио је Селак.

СПС на предстојећим локалним изборима има и кандидата за начелника општине Теслић.

- Све смо успели без ичије помоћи и додатних ресурса. Људи су једноставно препознали добру намеру и са пуно елана и позитивне енергије ушли у цели овај процес који није био нимало лак. Тимски смо прескочили све препреке. Сачували смо наш СПС и уверен сам да смо ми Будућност Српске, каже лидер СПС.

СПС је званично настала 12. марта, пред почетак пандемије вируса корона, највећег изазова како за Републику Српску, тако и за цели свет у последњих неколико деценија. Формиран је Клуб посланика у Народној скупштини РС , новој партији се придружио велики број чланова СП и нових лица, која нису виђена на политичкој сцени.

- Спортисти, угледни локални привредници, образовани млади људи без икаквог политичког искуства у СПС су препознали сјајну енергију. Препознали су огроман труд и нашу жељу да радимо за боље сутра сваког ђака, студента, радника и пензионера у Републици Српској - каже генерални секретар СПС Андреа Дорић.

Активности партије почеле су средином маја, након попуштања епидемиолошких мера због глобалне пандемије вируса корона. Радило се у складу са могућностима и тренутном ситуацијом. Делегација партије обишла је све локалне заједнице и разговарала са грађанима. Помно су слушали њихове проблеме са којима се свакодневно сусрећу у својој улици, мјесној заједници, општини, граду. На основу тога, СПС ће и понудити програм за локалне изборе, прављен према потребама сваког Крајишника, Посавца, Семберца, Херцеговца. Јер, сви смо ми једно. Имамо исти циљ, да заједно живимо, радимо и привређујемо за нашу земљу, отаџбину.

- „За Будућност Републике Српске“, једногласно поручују из Социјалистичке партије Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)