СТРАВИЧАН СУДАР НА ПАЛАМА: Погинуо брачни пар, троје повређено

В. М.

среда, 12. 08. 2020. у 11:28 >> 12:00

СТРАВИЧАН СУДАР НА ПАЛАМА: Погинуо брачни пар, троје повређено

Depositphotos

НА магистралном путу Љубогошта-Пале, у месту Каловита Брда, код Пала, у уторак око 18,25 часова догодила се саобраћајна несрећа у којој су учествовали „мeрцедес“, којим је управљао А.К. из Сарајева и „ауди“, који је возио Д.Х. из Пала.

У том удесу возач „аудија“ Дарио и његова супруга Данијела Хршум смртно су страдали, потврђено је у ПУ Источно Сарајево.

Дарио је, иначе, начелник Службе за кадрове ПУ Источно Сарајево

Сувозач из „мерцедеса” А.Р. задобила је тешке телесне повреде, док су возач и остала два путника из тог аутомобила задобили лакше телесне повреде, констатовано је у Клиници ургентне медицине Кошево, у федералном Сарајеву.

Возач А.К. који је био за воланом „мерцедеса“, осумњичен је за угрожавање јавног саобраћаја и ухапшен је, а полиција ће га, после уобичајене процедуре, одвести код надлежног тужиоца, који ће да одлучи да ли ће за њега да затражи притвор од судије за предходни поступак Окружног суда у Источном Сарајеву.

Обдукција тела смртно страдалих урађена је у Завода за судску медицину Републике Српске у Бијељини. Овај налаз, као и други докази, извештај са увиђаја и вештачења биће прослеђени ОЈТ Источно Сарајево.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)