ТАЈНО СНИМАО ДЕВОЈКЕ: Подигнута оптужница притив Младена Ј. из Станара

С.М.

08. 06. 2023. у 05:00

МЛАДЕН Ј. (42) из Станара оптужен је да је неовлашћено снимао девојке којима је изнајмио стан у Бањалуци. Оптужницу против њега подигло је бањалучко Окружно тужилаштво, а потврдио Основни суд и на терет му се ставља неовлашћено фотографисање.

ТАЈНО СНИМАО ДЕВОЈКЕ: Подигнута оптужница притив Младена Ј. из Станара

Фото: О. Матавуљ

Према оптужници, Младен Ј. је од 15. маја до 5. јула 2021. године снимао М. Ј., Т. С., Т. В., С. Б. и Н. М., којима је изнајмио стан. Како се наводи, он је у просторијама спаваћих соба уградио видео-надзор са три камере.

- У собе је поставио ТВ пријемнике "филипс", у којима је накнадно направио измене, на начин да је на заштитној пластици телевизора са предње стране направио отвор у који је уградио сочиво камере. Помоћу тих уређаја је снимао оштећене за време док бораве у собама, пресвлаче се и обављају друге активности, повређујући на тај начин њихову приватност - наведено је у оптужници.

Додаје се да је оптужени уз помоћ апликације "ИДМСС Плус", коју је инсталирао на мобилном телефону, пиступао систему видео-надзора. Он је, како се даље наводи, сачињени видео-материјал прегледао на ДВР уређају, а потом је фотографије оштећених чувао у свом мобилном телефону.

За поменуто кривично дело предвиђена је новчана или казна до годину затвора.

Уцена

ПОЧЕТКОМ године подигнута је и потврђена оптужница против Младена С. (39) из Бањалуке због кривичног дела уцена. Како је наведено, оптужени Младен С. је од 17. до 21. септембра 2020. године у Бањалуци изнајмио свој апартман девојци М. К. у којем је боравила са момком М. Ш.

Оптужени Младен Ј. ухапшен је у јулу 2021. након откривања његових нечасних радњи када је у јавност испливало да је снимао студенткиње којима је изнајмио стан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову