ДОДИК РЕАГОВАО НА МИЛАНОВИЋЕВ СКАНДАЛ: И пре и после његовог доласка Дервента је несумњиво српска, а хрватска војска губитничка

Танјуг

25. 03. 2023. у 19:00

ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик истакао је да је Дервента несумњиво у Републици Српској и пре, а и после посете председника Хрватске Зорана Милановића, и да је хрватска војска у Српској несумњиво губитничка.

ДОДИК РЕАГОВАО НА МИЛАНОВИЋЕВ СКАНДАЛ: И пре и после његовог доласка Дервента је несумњиво српска, а хрватска војска губитничка

Фото: Танјуг

 - Историја Срба и Хрвата је тешка и требаће године труда да се премосте разлике и реше питања која нас раздвајају - саопштио је Додик на Твитеру.

Додик је додао да је председник Хрватске привржен поштовању Дејтонског споразума и Републике Српске као политичко-правне чињенице.

Председник Хрватске Зоран Милановић присуствовао је данас у Дервенти обележавању 31 године од оснивања 103. бригаде ХВО коју је одликовао Редом Николе Шубића Зринског, и поручио да је Дејтонски споразум и даље врло важан и да ће га Хрватска бранити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (1)

ДА УПАМТЕ, ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА! Новак Ђоковић пред целим светом загрмео о Косову и Метохији