НОВА ПРЕВАРА ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА: Требињац остао без 1.500 КМ

Д.Цураћ

22. 03. 2023. у 10:39

ПОЛИЦИЈСКОЈ станици Требиње једно лице је пријавило да је преварено преко платформе "Олx.ба" за око 1.540 марака.

НОВА ПРЕВАРА ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА: Требињац остао без 1.500 КМ

Д. Цураћ

До тих превара се долази на тај начин што извршиоци од оштећених који нуде разне производе за продају на платформи "Олх.ба" траже да им доставе податке о својим платним картицама (број катрице, ЦВЦ код и слично) на име плаћања трошкова слања артикла.

- Извршиоци се представљају да су из различитих градова Српске и БиХ, а за комуникацију користе апликације за онлајн комуникацију. Том приликом се користе различитим методама, доводећи у заблуду оштећена лица - наводе из ПУ Требиње.

Из ПУ Требиње упозоравају грађане да штите своје личне податке и да податке о платним картицама не шаљу непознатим лицима, као и да у случају сумње на превару контактирају са МУП РС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

КАКО ЈЕ ГАГА УМАЛО ДОБИО БАТИНЕ ОД ПАЈЕ: Дошао на снимање пијан, једга говори текст... Вуисић био прек, Бата Стојковић се НИЈЕ извукао