УЈЕДИЊЕНИ У ХУМАНОСТИ И СПАСАВАЊУ ЖИВОТА: Признања Црвеног крста РС поводом три деценије рада

В. МИТРИЋ

27. 11. 2022. у 15:55

ГЕНЕРАЛНИ секретар Црвеног крста Републике Српске Сњежана Ковач уручила је признање професору др Златку Максимовићу, директору Опште болнице Свети врачеви у Бијељини, поводом 30 година рада и несебичне подршке овој хуманитарној организацији.

УЈЕДИЊЕНИ У ХУМАНОСТИ И СПАСАВАЊУ ЖИВОТА: Признања Црвеног крста РС поводом три деценије рада

фото:В.Митрић

-Три деценије успешне хуманитарне акције за целокупну Републику Српску представља повод за славље. Кроз тридесет година остали смо симбол помоћи и хуманости, а прослављањем овог јубилеја упућујемо позив свим људима добре воље да са нама наставе корачати стазама хуманости - рекла је Ковачева.

Професор Максимовић каже да му много му значи признање које је добио за допринос и унапређење рада Црвеног крста, јачању хуманизма и међусобне солидарности,.

- Резултати које је ова организација показала претходних година изузетно су значајни. Волонтере Црвеног крста сам увек доживљавао као шири део медицинске струке у борби за животе и здравље људи, који су увек спремни да притекну у помоћ у тешким ситуацијама. Залагаћу се за јачу и квалитетнију подршку овој хуманитарној организацији, подржаваћемо њихов рад и у наредном периоду - истакао је др Максимовић.

Свечаности су присуствовали и добровољни даваоци крви, бројни волонтери, секретар Координационог одбора Црвеног Крста Семберија, Мајевица, Посавина Даница Радуловић у друштву секретара организација Црвеног крста са подручја регије Семберија Мајевица и Посавина, партнери и сарадници Црвеног крста Републике Српске.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 18:38

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КУВАЈУ И ПРЖЕ ЈАЈА: Савети кувара - 11 грешака које сви правимо