ДОМ "РАДА ВРАЊЕШЕВИЋ" У БАЊАЛУЦИ: Још један портир дирао девојчице

С. МИШЉЕНОВИЋ

02. 02. 2022. у 08:12

БАЊАЛУЧКОМ Тужилаштву у уторак је поднет извештај против М. Ј.(60) портира у овдашњем дому "Рада Врањешевић" (на слици), због сумње да је сексуално злостављао једну од штићеница.

ДОМ РАДА ВРАЊЕШЕВИЋ У БАЊАЛУЦИ: Још један портир дирао девојчице

Дом "Рада Врањешевић" / Фото "Глас Српске"

У периоду од краја септембра прошле, до 6. јануара ове године - наводно - он је искористио психичку незрелост штићенице и велику несразмерност у годинама између њих.

Незванично, портир се сумњичи да је починио кривично дело полне злоупотреба детета старијег од 15 година, а извештај против њега је поднела Полицијска управа Бањалуке која наводи да је штићеницу више пута љубио у уста, те је додиривао по грудима и стражњицИ. Портир је ухапшен и испитан, па пуштен наслободу, али се чека одлука Тужилаштав да ли ће, ипак, бити смештен у притвор.

Такође незванично, портир М. Ј. је био пријављен и 2018, јер је тада наводно ударио једну девојчицу, на посао долазио под утицајем алкохола, те "вршио притисак на девојчице које су биле сексуално узнемираване да од тога не праве велику ствар"...

“РЕПРИЗА”

НАЈНОВИЈА пријава је други случај обљубе штићеница поменутог Дома који је откривен током протеклих тридестак дана. Полицији је најпре пријављено да је портир А. К. сексуално искориштавао девојчицу млађу од 15 година, случај је пријављен 17. децембра, а осумњиченом је у међувремену њему одређен једномесечни притвор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕЛЕНА ИЗГУБИЛА 2 БЕБЕ ЗБОГ СТРЕСА Трагедија Карлеуше: Србија ми је убила недужна бића, то никад нећу опростити!