ВОДИ СЕ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Опасно подметање против Бањалуке, ударају и на Орбана због подршке!

Новости онлине

21. 12. 2021. у 17:27

ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић указала је да је на снази специјални рат и да су наводи о договору европског комесара за проширење Оливера Вархељија о одржавању посебне седнице Народне скупштине опасно подметање.

ВОДИ СЕ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Опасно подметање против Бањалуке, ударају и на Орбана због подршке!

АТАК Жељка Цвијановић, Фото Д. Поздеровић

Ово опет ради сарајевска кухиња у спрези са својим пријатељима, који су у ствари непријатељи једине могуће БиХ. Ко коме шта подмеће и смешта, то више и није важно, али је јасно да је на сцени специјални рат – рекла је Цвијановићева, преноси Српксаинфо.

Према њеним речима, то је оно чему се увек прибегне на сарајевској политичкој сцени уз уобичајене претње правосуђем, призивање страних или трупа или високих представника, ангажовање домаће и стране међународне харанге.

– Не знам да ли некоме стварно делује реално да је дошао било који европски комесар и договарао кад ће се одржати седница Народне скупштине Републике Српске. Мени није, заиста, реално ни то да би било ко то и написао. Ово је опасно подметање и у ову политичку прљавштину се настоји увући свако. Мислим да је усмерено на Мађарску због њиховог реалног, објективног и неоптерећеног става о кризи у БиХ – истакла је Цвијановићева.

Јер, додала је, сви морају хорски и папагајски да понављају сарајевску мантру.

– Иначе, сарајевска сцена је својим домаћим и страним актерима постала престоница хистерије, фабрикације, лажи, манипулације и деструкције – навела је Цвијановићева.

Према писању сарајевских медија и наводима неких политичких странака, европски комесар за проширење Оливер Вархељи договорио је са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком одржавање посебне седнице Народне скупштине Републике Српске.

(Српскаинфо)

БОНУС ВИДЕО: Живела Србија! ДАН СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА У СЛИКАМА

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТАРА НАРОДНА ВЕРОВАЊА: Ево зашто не треба убијати змије