ВИДЕО ПОЛИЦИЈУ, ПА БАЦИО ДРОГУ: Хапшење у Дервенти због производње и промета опијата

Н. ЂУРИЋ

08. 12. 2021. у 14:50

СЛУЖБЕНИЦИ Полицијске станице Дервента и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој У дервентском насељу Живинице ухапсили су Б.С. због производње и промета дрога.

ВИДЕО ПОЛИЦИЈУ, ПА БАЦИО ДРОГУ: Хапшење у Дервенти због производње и промета опијата

Фото: ПУ Добој

Како "Новости" сазнају, лисице на руке су стављене 22-годишњем Бењамину С., из Брода, који се дроге покушао ослободити тек увидевши полицајце приликом контроле његовог аутомобила, одбацивши је кроз прозор. Међутим, то није промакло будном оку полицајаца, који су одбачени пакетић убрзо пронашли. Све се одиграло у уторак вече око 22 часа.

– Приликом контроле путничког аутомобила марке "Пежо" којим је упарављало лице иницијала Б.С. из Брода, исто је од себе одбацило пакетић у коме се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу "марихуана" укупне тежине од 20,8 грама - саопштили су из Полицијске управе Добој.

Из полиције су навели да је "наведено лице лишено слободе и о свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обележје кривичног дела "неовлаштена производња и промет опојних дрога".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)