ДОДИКОВА ПРАТЊА УЧЕСТВОВАЛА У СУДАРУ: Повређени возач и сувозач, аутомобил завршио у каналу (ФОТО)

О.М.

27. 11. 2021. у 16:25

ДВЕ особе лакше су повређене у саобраћајној несрећи која се догодила у Камичанима код Приједора, а у којој је учествовало возило из пратње српског члана Председништва БиХ Милорада Додика.

ДОДИКОВА ПРАТЊА УЧЕСТВОВАЛА У СУДАРУ: Повређени возач и сувозач, аутомобил завршио у каналу (ФОТО)

Фото: Пrijedordanaas.com

Несрећа се догодила у 9.45 часова када је службени "ауди", који је био на зачељу колоне Додикове пратње, с пута изгурао "рено" који је завршио на ливади.

У слетању лакше су повређени возач Е.Е. и сувозач Е.Е. из "реноа", док су људи из пратње српског члана Председништва БиХ прошли без повреда. Возило у којем је био Додик било је испред и није учествовало у незгоди.

ПУ Приједор саопштила је да је увиђајем утврђено да је у саобраћајној незгоди учествовало лице Е.Е. из Камичана управљајући "реноом" и службено возило које се налазило у колони пратње штићене личности и обезбеђивало зачеље штићене колоне.

Фото: Пrijedordanaas.com

 
 
 

- Након утврђивања одговорности за почињени прекршај из области безбедности саобраћаја и проузроковање саобраћајне незгоде, надлежном суду биће достављен захтев за покретање прекршајног поступка - рекла је портпарол ПУ Приједор Звездана Алендаревић.

Иначе, лидер СНСД јутрос је отпутовао у Приједор како би присуствовао почетку предизборне кампање на превременим изборима за градоначелника Приједора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)