УХАПШЕН МИРСАД ХАЛИЛОВИЋ! Напао жену мачетом, па пуцао на Жандармерију

С. М.

24. 10. 2021. у 16:14

Мирсад Халиловић (42) из Шамца ухапшен је у овом граду након штоје пуцао гасним пиштољем на Жандармерију а пре тога напао кошиницу А.В. и њеног брата мотком и мачетом!

УХАПШЕН МИРСАД ХАЛИЛОВИЋ! Напао жену мачетом, па пуцао на Жандармерију

МУП РС

Према незваничним информацијама Халиловић је прво напао комшиницу А.В. и њеног брата и то мотком у једној а мачетом  у другој руци. Он је  чак напао и  полицајца који је намеравао да нападнутог мушкарца одбрани. Брату од А.В. су повређени рука и абдомен, каже извор Новости и додаје да се ова драма одиграла у петак око 20 часова.

Све ово се дешавало испред зграде Полицијске станице Шамац, а видевши шта се догађа, на место драме пришло је још неколико полицајаца, након чега је Халиловић побегао аутом кући. Полиција је кренула у потеру. Убрзо су стигли пред кућу, али је Халиловић кад су га полицајци позвали да се преда и изађе то одбио. Полицајцима је потом стигла помоћ припадници Јединице жандармерије Полицијске управе Бијељина, који су успјели ући у кућу.

- М.Х. је тада у њиховом правцу испалио најмање три метка из гасног пиштоља, након чега је око 23.30 ухапшен. Припадници Јединице жандармерије су, док је он пуцао, успели остати присебни и нису узвратили ватром, кажу у полицији.

Полицајци  претресли кућу, али и помоћне објекте које користи осумњичени.

- Пронађени су и привремено одузети два гасна пиштоља с муницијом, мачета, два ловачка и један преклопни нож, као и око 33 грама материје која асоцира на марихуану, навели су из полиције. Након завршене криминалистичке обраде, Халиловић је предат Тужилаштву. Терете га за два кривична дела  насилничко понашање те спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)