ПРИЗНАЊЕ БИЈЕЉИНИ: Укључили грађане у одлучивање

В. Митрић

02. 10. 2021. у 17:55

НА скупу на ком је озваничена сарадња између 13 општина и градова у Републици Српској и Федерацији БиХ са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) на реализацији Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD), град Бијељина је истакнут као позитиван пример локалне заједнице која успешно реализује активности у оквиру овог пројекта.

ПРИЗНАЊЕ БИЈЕЉИНИ: Укључили грађане у одлучивање

Фото В. Митрић

Шеф градског Одсека за локални економски развој и европске интеграције Анкица Тодоровић је представницима тих општина и градова говорила о искуствима града Бијељина у оквиру прве фазе Регионалног програма, пре свега о укључивању грађана и невладиних организација у процесе одлучивања, за шта је Бијељини уручено признање.

Тодоровић је подсетила да град Бијељина учествовала у Регионалном програму локалне демократије на Западном Балкану од 2018. до 2020. године и да је у том периоду, у сарадњи са невладиним сектором, остварен низ пројеката који су били у складу са Стратегијом развоја града и допринели су унапређењу квалитета живота у Семберији.

Запратите Нпортал на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)