У КОМБИЈУ 24 МИГРАНТА: Мостарцу одузет „фиат дукато“- у “акцији” са возилом без таблица, за казне већ дугује 12.500 КМ

Н. ЂУРИЋ

15. 09. 2021. у 21:07

КРИЈУМЧАРЕЊЕ чак 24 мигранта из Пакистана и Бангладеша открила је на подручју Добоја полиција Републике Српске у теретном возилу „фиат дукато“, за чијим воланом се налазио вишеструки преступник 26-годишњи Малик Х. (26) из Мостара (ФБиХ), сазнају „Новости“.

У КОМБИЈУ 24 МИГРАНТА: Мостарцу одузет „фиат дукато“- у “акцији” са возилом без таблица, за казне већ дугује 12.500 КМ

Фото: Д. Поздеровић

Кријумчарење су, уторак вече око 23 часа у насељу Плочник надомак Добоја, открили Полицијски службеници Полицијске станице за безбедност саобраћаја Добој. Фрапантно је да је крцати комби био без таблица и да страни држављани код себе нису имали документа.

Осим тога Мостарац је кријумчарску туру возио са позамашним дугом, већим од 10.000 марака, због бројних неплаћених казни.

- Полицијски службеници су контролом теретног возила утврдили да М.Х. из Мостара, ФБиХ, превози 24 лица из Пакистана и Бангладеша, од чега њих седам (7) из Пакистана и 17 из Бангледаша, а који код себе нису поседовали идентификационе документе - потврдили су из

Такође о наведеном су обавештени радници Службе за послове са странцима – Теренски центар Добој.

- Након извршених провера у службеним евиденцијама, утврђено је да је М.Х. вишеструки повратник у чињењу прекршаја и истом је одузето возило због неплаћених казни од 12.550,80 КМ - навели су из добојске Полицијске управе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)