ДОДИК ПОВОДОМ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОД НАПАДА 11. СЕПТЕМБРА: Само удружени можемо се борити против тероризма

С.М.

11. 09. 2021. у 10:49

СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да би данашњи дан требало да буде трајна опомена и подсећање свету да се "само удружени можемо борити против радикалних исламских претњи и да само заједно можемо сачувати мир, људе и материјална добра".

ДОДИК ПОВОДОМ  ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОД НАПАДА 11. СЕПТЕМБРА: Само удружени можемо се борити против тероризма

Фото С. Мишљеновић

Подсетивши да се данас навршава 20 година откако је извршен један од најстрашнијих терористичких напада у свету, Додик је у изјави за Срну нагласио да су тог дана у САД страдали невини људи због зла које са собом носи радикална идеологија, која за мете бира управо невине цивиле.

- Република Српска остаје део светске антитерористичке коалиције, спремна да да свој допринос у борби против зла које за собом носи тероризам - поручио је српски члан Председништва БиХ.

Данас се навршило 20 година од терористичких напада на САД у којима је погинуло око 3.000 људи, док је више од 25.000 повређено. Терористички напад на куле Светског трговинског центра у Њујорку и на зграду Пентагона извели су припадници "Ал каиде" са отетим путничким авионима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика