НЕСВАКИДАШЊА КРАЂА У СТАНАРИМА: Седамнаестогодишњак с украденим таксијем слетео са коловоза- штета 17.000 КМ (ФОТО)

Н. ЂУРИЋ

05. 08. 2021. у 13:59

МАЛОЛЕТНИК је задобио повреде након што је слетео са коловоза управљајући такси возилом "шкода" које је претходно украо у Церовици код Станара.

НЕСВАКИДАШЊА КРАЂА У СТАНАРИМА: Седамнаестогодишњак с украденим таксијем слетео са коловоза- штета 17.000 КМ (ФОТО)

ФОТО: Н.Ђ.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да је малолетнику указана „потребна лекарска помоћ“, а потом је уз пратњу чланова породице одвезен на даље лечење на Оделење неуропсихијатрије болнице Добој.

Из полиције су навели да је малолетник у среду око 14.00 часова искористило непажњу власника такси возила чији су иницијали Љ.Л. са подручја општине Станари, сео у његово возило и удаљио се са лица места, односно побегао.

Убрзо након тога услед неприлагођене брзине слетио је са коловоза.

ФОТО: Н.Ђ.

Такси возило се налазило паркирано поред пута у месту Церовица, на подручју општине Станари, од којег је власник био удаљен свега 15 метара.

- Све се одиграло изненада и на запрепашћење не само таксисте. Његово возило је било упаљено док је разговарао са неким пролазником, и не слутећи на намере момчића који је загледао и врзмао се око таксија. Дечкић је изненада улетио у возило, додао гас и побегао. Међутим, убрзо је, због пребрзе вожње, слетио са коловоза, возећи се и преврћући пресушеним коритом потока Циганка и потом завршио у њиви. Штета на возилу је тотална, а власник је процењује на око 17.000 марака - казује извор „Новости“ упућен у овај несвакидашњи случај.

Малолетник, за кога незванично сазнајемо да се још раније лечио од здравствених тегоба, је срећом задобио лакше телесне повреде, тачније огреботине.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Станари. А о случају је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да догађај има обележје кривичног дела оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)