ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД БАЊАЛУКЕ: Девојчица преминула од екстремног прегрејавања, није јој било спаса

Танјуг

01. 08. 2021. у 13:20

ТЕЛО четворогодишње девојчице пронађено је у аутомобилу у дворишту куће у месту Доња Пискавица, заселак Драгичевић, преносе локални медији.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД БАЊАЛУКЕ: Девојчица преминула од екстремног прегрејавања, није јој било спаса

Илустрација полиција Фото В. Данчићвићић

Како наводе Независне новине, узрок смрти је врућина, односно екстремно прегревање. Саговорници тог листа истичу да је четворогодишња девојчица, према првим информацијама, била сатима у аутомобилу, које је било паркирано на сунцу.

У Окружном јавном тужилаштву Бањалука, речено им је да је тело детета, рођеног у Немачкој, пронађено јуче око 16.30 часова.

Ради утврђивања тачног узрока и околности смрти детета, дежурни тужилац је наложио да се изврши обдукција која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске, те да се предузму све истражне радње и мере.

Увиђај на лицу места обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Синиша Марковић са полицајцима бањалучке Полицијске управе.

Подсетимо, трагедија се умало догодила јуче и у Хрватској, након што је млади пар оставио две девојчице и пса у закључаном аутомобилу у Поречу. Деца су у закључаном возилу биле око сат времена и хитно су превезени у болницу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)