ДОДИК ОДГОВОРИО НА БАКИРОВЕ ПРЕТЊЕ ОСВЕТОМ: Алија је жртвовао мир за БиХ, а овај би га жртвовао за освету

Novosti online

31. 07. 2021. у 19:18

ЛИДЕР СНСД-а Милорад Додик изјавио је да Бакир Изетбеговић не пропушта прилику да узнемири народе у БиХ, а посебно то чини на обележавањима ратних годишњица, попут данашње у Гацку.

ДОДИК ОДГОВОРИО НА БАКИРОВЕ ПРЕТЊЕ ОСВЕТОМ: Алија је жртвовао мир за БиХ, а овај би га жртвовао за освету

Фото: Независне новине

- Када с такве манифестације чујете да ће Бошњаци да се освете, онда нама у Републици Српској не пада ништа друго на памет него да би и Бакир, као и отац му, опет жртвовао мир. Онај је жртвовао мир за БиХ, а овај би га жртвовао за освету - истакао је Милорад Додик упитан да прокоментарише данашње Изетбеговићеве претње упућене Србима.

Председник СНСД-а је рекао да је индикативно да сви позиви муслиманских и политичких и верских ауторитета за миром и праштањем некако заврше с осветом, тако да никада нисмо начисто да ли су жељни мира или освете.

- Својатање НАТО савеза, САД и ЕУ од стране Изетбеговића говори нам и на чије савезништво он рачуна и чијим оружјем нас застрашује. Република Српска је посвећена миру, развоју и унапређењу животног стандарда. Ми не размишљамо о освети, нити би да звецкамо оружјем, ни својим ни туђим - поручио је Додик.

(СРНА)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)