ПРЕТИО ДА ЋЕ МУ ВАДИТИ ОЧИ! Потресна исповест породице младића тешко повређеног на свадби у Бањалуци (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

С. М.

30. 07. 2021. у 18:24

ДОК мој брат Синиша од 25. јула лежи на интензивној нези у болници и лекари покушавају да му сачувају око, нападачи на њега нису задржани ни у притвору, каже за "Новости" Бањалучанин Милан Благојевић, рођени брат Синише који је прошлог викенда повређен на свадби у Бањалуци и том приликом му је нож забоден у око.

ПРЕТИО ДА ЋЕ МУ ВАДИТИ ОЧИ! Потресна исповест породице младића тешко повређеног на свадби у Бањалуци (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Фото: Д. Поздеровић/Новости

Он каже да породица захтева да се случај испита и процесуира како треба.

- Пре него што су напали Синишу, један од нападача му је претио да ће му извадати оба ока, само зато што је погледао његову девојку која је прошла поред њиховог стола - каже Милан.

Он наводи да је Синиша отишао на свадбу после подне јер му се женио пријатељ с којим заједно ради у војсци и да он на том венчању није био кум.

- Био је за столом с другим пријатељима и нису правили проблеме. Током вечери нека девојка је прошла крај њиховог стола и наводно је тада мој брат погледао за њом, што је засметало једном од младића који су седели поред њега - прича Милан.

Синиша Благојевић, Фото Новости

Каже да се један од тих момака затим његовом брату дрско обратио и упитао га што гледа за том девојком.

- Рекао му је: "Шта гледаш за девојком, као да никада ниси видео женско?" Мој брат му је на то одговорио да није урадио ништа лоше, већ само да је погледао за њом. Један од њих му је тада рекао: "Извадићу ти оба ока, зато што је гледаш! Заклаћу те!" - прича Милан и објашњава да су му то испричали гости који су били на свадби.

Истиче да је након тога столу пришао стари сват, који је покушао да смири момке, да не праве проблеме.

- Међутим, они не да се нису смирили, него су напали и тог човека и опалили му неколико шамара. Стари сват је затим отишао до младожење да му каже да ти момци праве проблеме, али су они тада узели есцајг са стола и напали мог брата - истиче Милан.

УХАПШЕНИ И ПУШТЕНИ

ЗБОГ овог инцидента прво је у недељу ухапшен Драган Г., а затим су у понедељак приведени Александар (27) и Анђело (24) М., и Страхиња А. (27) сви из Бањалуке. Они су после иаспитивања пуштени да се бране са слободе. Један од ухапшених раније је учествовао у сукобу када је брутално претучен власник угоститељског објекта. Против свих ухапшених полиција је поднела извештај тужилаштву у редовној процедури.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)