КОНАЧНО ЗАВРШЕН ВЕЛИКИ ПРОЈЕКАТ ЗА БАЊАЛУКУ: Отворен мост у Српским топлицама

С.М.

13. 07. 2021. у 15:01

МОСТ у Српским топлицама данас је званично пуштен у саобраћај након што је прошао све потребне процедуре и добио употребну дозволу.

КОНАЧНО ЗАВРШЕН ВЕЛИКИ ПРОЈЕКАТ ЗА БАЊАЛУКУ: Отворен мост у Српским топлицама

фото: ACavic

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, рекао је да су због уштеда и без церемоније данас отворили овај мост.

-Мост је прошао све процедуре које је требао са прође. Ја желим да се захвалим претходној администрацији на челу са градоначелником Радојичићем који су и започели овај пројекат, рекао је Станоивуковић. Додао је да је сама инвестиција износила 3,8 милиона КМ, те да су имали дужност да ове године издвоје мало више од 300 хиљада марака.

Младен Илић, председник Скупштине града рекао је да је овај мост наставак низа пројеката које су имали у Бањалуци свих ових година.

-Надам се да ће и нова градска администрација наставити са оваквим пројектима. Овакви пројекти су нешто чему Бањалука треба тежити, казао је Илић.

Истакао је да овакви пројекти изискују велика средства, али да је апсолутно сигуран да могу пронаћи средства и за наставак других пројеката.

Претходно је градоначелник Драшко Станивуковић рекао да би мост требао бити отворен до краја јуна, али се чекало на употребну дозволу. Иначе, нови мост у Српским топлицама распона је 62 метра и укупне ширине 11 метара, са две коловозне траје и двостраним тротоарима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)