КАМЕРАМА ШПИЈУНИРАО СТАНАРКЕ: У Српској ухапшен Младен Ј. јер је снимао студенткиње којима је издавао стан

О. М.

09. 07. 2021. у 08:12

МЛАДЕН Ј. (40) из Станара у Републици Српској, који је ухапшен због сумње да је два месеца тајно снимао студенткиње којима је изнајмио стан у Бањалуци, након криминалистичке обраде је пуштен да се брани са слободе.

КАМЕРАМА ШПИЈУНИРАО СТАНАРКЕ: У Српској ухапшен Младен Ј. јер је снимао студенткиње којима је издавао стан

Камере је било тешко уочити / Фото илустрација

Овај манијак је ухапшен након што су девојке посумњале да их станодавац снима помоћу шпијунских камера у стану у бањалучком насељу Ада, о чему су одмах обавестиле полицију.

Камере је, како сазнајемо, поставио под изговором да се ради о сензору за дим. Чим су посумњале да се ради о камерама девојке су све пријавиле полицији, која је по налогу тужилаштва извршила претрес и у стану открила чак четири шпијунске камере.

- Камере су највероватније постављене 15. маја када је Младен Ј. дошао у стан и под изговором да се ради о сензору за дим, поставио камере. Инсталирао их је у спаваћу собу, али и друге просторије. Једну је чак сакрио у телевизору. Ради се о минијатурним уређајима који су били добро сакривени и заиста их је било тешко уочити - каже извор из полиције.

Према речима нашег сагоговорника, камере у стану су све време биле активне.

У ПУ Бањалука наводе да се Младену Ј. на терет ставља да је починио кривично дело неовлаштено фотографисање, за које је запрећена казна до годину дана затвора. Са свиме је упознато Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци, које је наложило да им се, по комплетирању предмета, против Младена Ј. достави извештај о почињеном кривичном делу.

ГДЕ СУ ЗАВРШИЛИ СНИМЦИ

ЗАСАД није познато шта је Младен Ј. урадио са снимцима, што је предмет даље истраге. Проверава се да ли је снимке задржао за себе или је можда покушао да их злоупотреби, постављајући их на интернет странице за одрасле.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)