БИЗАРНА КРАЂА У СТАНАРИМА: Аутом стигао мушкарца, истргао му телефон из руке - па дао гас

Н. ЂУРИЋ

30. 06. 2021. у 16:30

ПОЛИЦИЈСКИ службеници Полицијске станице Станари идентификовали су лице иницијала Д.В. из Брода, које је у Станарима од лица иницијала С.С. са подручја општине Станари, истргло мобилни телефон из руке а потом се удаљило у непознатом правцу, саопштено је данас из Полицијске управе Добој.

БИЗАРНА КРАЂА У СТАНАРИМА: Аутом стигао мушкарца, истргао му телефон из руке - па дао гас

Фото: Нинко Ђурић

"Новости" сазнају да је 31-годишњи Брођанин Драго В. осумњичен је да је у Станарима "пежоем" сустигао С.С., који је пешачио, те му истргао "ајфон" из руке а потом побегао.

Фото: Нинко Ђурић

Наш извор упућен у ову несвакидашњу крађу наводи да јој је претходио вербални сукоб испред једне бензинске пумпе у Станарима. Сукобљени се нису познавали, а ускоро оштећени С.С. је био пијан и, по свему судећи, по процени супротне стране лак плен.

- Драго се није задовољио само свађом, већ је, заједно са још једним сапутником, наставио да аутомобилом прати жртву, која се упутила кући. Сустигао га је пред једним угоститељским објектом где му је из руке истргао мобилни телефон марке „ајфон“. Потом је додао гас и аутомобилом нестао у непознатом правцу - казује наш извор.

Међутим, украдени телефон је убрзо пронађен код Драге В., и против њега ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извештај о извршеном кривичном делу „Тешка крађа“, најавили су из полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БЕТ ОЛЕ ПОКЛАЊА ПОТПИСАН ДРЕС АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Сазнај како до поклона