УЖАСНА СМРТ КОД ДЕРВЕНТЕ: На жену се срушио кров куће у пламену

Н. ЂУРИЋ

22. 06. 2021. у 15:59

СЕДАМДЕСЕТДВОГОДИШЊА Босиљка С. (72) смртно је страдала у пожару у породичној кући у дервентском насељу Велика Сочаница, сазнају „Новости.

УЖАСНА СМРТ КОД ДЕРВЕНТЕ: На жену се срушио кров куће у пламену

Фото: Н. ЂУРИЋ

Како се претпоставља, жена је страдала од последица ватре и дима, односно ватрене буктиње у коју се кућа претворила, али и стропошталог изгорелог крова.

Босиљка је сама живела у свом дому, који је из још неутврђених разлога захватила ватра. То је јутрос (уторак), у 8.40 пријавила кћерка, са зебњом да се у кући налази њена мајка. То се, нажалост, и обистинило.

-У овом пожару лице иницијала Б.С. које се налазило у кући је смртно страдало док је кућа у потпуности изгорела-саопштено је из Полицијске управе Добој.

Недуго по  избијању пожара пристигли су дервентски ватрогасци који су сузбили ватру, али жени није било спаса.

– Реч је о кући без бетонске плоче, тако да је кровна конструкција пала у саму унутрашњост објекта и том приликом непознато лице које се налазило у објекту је смртно страдало-навели су из Територијалне ватрогасне јединице Дервента.

Драгана Керкез, портпарол ПУ Добој, рекла је за „Новости“, да је „лице мјеста  обезбеђено, а увиђај се наставља и сутра, односно у среду“.

- Очекујемо излазак на место несреће и дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој, као и да ће, највероватније бити извршена обдукција тела настрадале, како би се, уз остале доказе, утврдио тачан узрок њеног страдања и избијања пожара-рекла нам је Керкезова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)