ДОДИКОВА ДЕЦА ОДГОВОРИЛА НА ПРОЗИВКЕ ДРАШКА СТАНИВУКОВИЋА: У јавној изјави навели тачан број фирми чији су власници

С. М.

20. 06. 2021. у 12:05

ГОРИЦА и Игор Додик, син и кћерка Милорада Додика, председавајућег Председништва БиХ, обратили су се јавности изјавом у којој су навели тачан број фирми чији су власници.

ДОДИКОВА ДЕЦА ОДГОВОРИЛА НА ПРОЗИВКЕ ДРАШКА СТАНИВУКОВИЋА: У јавној изјави навели тачан број фирми чији су власници

Фото: СРНА

Горица и Игор тврде да су ово урадили с обзиром на, како кажу, "учестало понављање и преношење нетачних и непроверених информација које је пласирао градоначелник Бањaлуке Драшко Станивуковић".

У саопштењу се наводи да су у власништву Горице Додик компаније "Агапе" Бањалука, "Агро воће" Александровац и "Глобал Либерти" Лакташи, а у власништву Игора Додика "Фруит еко" Градишка и "Глобал Либерти" Лакташи.

- Градоначелник Бањалуке последњих дана континуирано износи нетачне податке у вези са бројем компанија у нашем власништву, те намерно креира погрешну и искривљену слику, изазивајући тиме негативне емоције и перцепцију грађана у вези са нама и нашим породицама. Како би јавност располагала тачним и правно ваљаним информацијама навели смо имена компанија које су у нашем власништву - истиче се у саопштењу које су потписали Горица и Игор Додик.

Они су нагласили да ће, уколико се и након ове транспаренте објаве истинитих података, настави за изношењем нетачних и непроверених информација бити приморани да истину заштите судским путем, након које ће средства из тужбе донирати у хуманитарне сврхе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)