ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСУМЊИЧЕНОГ: Претио полицији и социјалним радницима, нађено му оружје

Р. С.

16. 06. 2021. у 19:22

ШИПОВЉАНИН М.Џ. осумњичен је да је јуче претио полицији и радницима Центра за социјални рад, а прегледом његове породичне куће, пронађено је оружје.

ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ОСУМЊИЧЕНОГ: Претио полицији и социјалним радницима, нађено му оружје

Foto: PU Mrkonjić Grad

Како је саопштено из Полицијске управе Мркоњић Град, њихови припадници су јуче, на захтев Центра за социјални рад Шипово, пружали асистенцију приликом пратње душевно болесне особе М.Џ. из Шипова.

- Приликом пружања асистенције осумњичени је пружао отпор и претио полицијским службеницима и радницима Центра за социјални рад. Визуелним прегледом на месту пружања асистенције, у породичној кућу М.Џ., полицајци су уочили и уз потврду о добровољној предаји, одузели аутоматску пушку, две ручне бомбе и шанжер за аутоматску пушку - саопштено је из ПУ Мркоњић Град.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се над осумњиченим изврши криминалистичка обрада, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињено кривично дело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)