ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У ШИПОВУ: Осумњичен да је искасапио жену - прво попио пиће, па се пријавио полицији

Новости онлине

30. 05. 2021. у 14:35

ДРАГАН Тркуља (61) ухапшен је због сумње да је јутрос ударцима секиром убио своју супругу Снежану (57) у њиховој породичној кући у Шипову, потврђено је за Српскаинфо.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У ШИПОВУ: Осумњичен да је искасапио жену - прво попио пиће, па се пријавио полицији

Фото: Б. С.

Након саслушања у полицији, он ће бити предат у даљу надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

У бањалучком тужилаштву су рекли за Српскаинфо да је након пријаве дежурни тужилац Хана Врањешевић изашла на лице места и заједно с припадницима Полицијске станице Шипово обавила увиђај.

– Тужилац је наложила да се предузму све потребне мере и радње, као и вештачења, с циљем утврђивања свих околности овог кривичног дела, а наложена је и обдукција која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српке у Бањалуци – појаснили су у Тужилаштву.

Према незваничним информацијама, злочин се десио у дневном боравку.

– Након што је убио супругу ударцима секиром, он је прво отишао на бензинску пумпу где је попио пиће, а затим је дошао у Полицијску станицу Шипово и предао се полицији и испричао шта је урадио. Он се није опирао и одмах је ухапшен, а када је полиција изашла на лице места пронашла је и секиру са којом је почињен злочин – појаснио је извор Српскаинфо.

Данас ни из полицији, ни из тужилаштва нису саопштили шта би могао бити мотив овог убиства, а ни њихови суграђани такође нису знали шта се догодило са супружницима Тркуља.

– Дуго година познајем Драгана и није ми јасно шта се десило, да он убије супругу. Знам да је он имао неких здравствених проблема, али никада нисам чуо да су имали неке веће сукобе у браку. Знам да су њих двоје цепали и слагали дрва, те да имају четворо одрасле деце – рекао је један од мештана Шипова.

Он је додао да су сви остали шокирани када су чули за злочин.

(Српска инфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)