ЛЕК ЗА ТАЊУ У ГРЧКОЈ: За терапију, младој мајци потребно 17.500 евра

Д. Матовић

20. 04. 2024. у 16:45

МАЈКА трогодишњег дечака, Тања Игњатовић из Куле, води тешку битку у којој јој време не иде у прилог. Болује од аденокарцинома дебелог црева и за њено лечење неопходно је да се прикупи 17.500 евра. Тренутно је у Институту за онкологију у Сремској Каменици, и веома је важно да што пре оде на томотерапију у Грчку.

ЛЕК ЗА ТАЊУ У ГРЧКОЈ:   За терапију, младој мајци потребно 17.500 евра

Privatna arhiva

У жељи да помогне овој младој жени која се храбро бори са немилосрдним канцером, Фондација хуманости "Новости" покренула је акцију како би се новац прикупио у најбржем могућем року.

- Последњих неколико дана дошло је до наглог погоршања Тањиног здравственог стања. Чекамо да се настави терапија у клиници у Грчкој, где смо били пре месец дана и где је после зрачења дошло до побољшања. Али, Тањи је поново лоше и у овом тренутку не могу да дајем икакве прогнозе. Чекамо резултате - забринут је њен супруг Владимир Игњатовић.

Породица је исцрпела све опције лечења у Србији, али и ресурсе који су им били на располагању, па су се Тањини суграђани из Куле ангажовали да јој што пре омогуће наставак лечења. Хуманитарно удружење "1000 за 1000" из њеног родног града покренуло је низ акција, а придружили су се и локални спортски клубови, као и разне организације, установе и појединци. Довољно новца, међутим, још није сакупљено. Клиници је улаћена тек прва рата од шест хиљада евра.

- Све време смо заједно. Кад је Тања била на лечењу у Немачкој и у Грчкој, уз њу смо били наше дете и ја - каже Владимир. - Кад су посете можемо обојица да је обиђемо. Надамо се да ће Тањи помоћи терапија у Грчкој, зато што је једино побољшање имала после тог зрачења. Пробали смо и друге терапије и алтернативно лечење, али то није дало резултате.

Privatna arhiva

Tања са супругом Владимиром

Жиро рачун за уплате

НАСТАВЉА се и даље борба за оздрављење Тање Игњатовић, а могу да помогну сви. Позивамо све грађане и друштвено одговорна предузећа која су у могућности да донирају средства и тиме помогну у животно важној борби. Хуманитарни прилог може да се уплати на рачун 160-6000000843872-36, са сврхом "за Тању", позив на број је 33.

Владимир каже да никада нису мислили да ће се наћи у оваквој ситуацији, али и да ће срести људе који несебично прискачу у помоћ:

- То нам даје снагу да не одустанемо. Хвала свима који су се укључили у ову борбу заједно са нама. Свака подршка нам значи неизмерно. Тања је предивна супруга, човек и мајка. Препуна емпатије. Не знам који би бољи епитет могао да додам. Заиста је вредна сваке пажње и бриге. Надам се да ћемо пронаћи начин да се опорави, јер је то стварно заслужила. Не мислим да сам као супруг субјективан, уверен сам да ће сви у њеном ближем и даљем окружењу моје речи да потврде.

Владимир каже да је његова супруга и неизмерно храбра жена:

- Гледајући је како се бори сваког дана, не могу да се не дивим њеној снази и вољи за животом. И, све што радимо, радимо за њу и за нашу породицу. Надамо се да ће Тања поново бити са нама. Она је срце наше породице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама