ЕМБАРГО колач се прави од јефтиних састојака, и то баш брзо и лако, а фантастичног је укуса.
Повезане вести
ИДЕАЛНА ПОСЛААСТИЦА ЗА СУТРАШЊИ ЂУРЂЕВДАН: Домаћи ишлери - Топе се у устима
Што дуже стоје, то су лепши. Ниједна слава, па ни Ђурђевдан није могла да прође без посластица са чоколадом, а ишлери су, чини се, предњачили, јер су и лепи “на око” и могу дуго да стоје.
05. 05. 2024. у 15:00
МЕДЕНО СРЦЕ СА ВИШЊАМА: Чаробна комбинација чоколаде и вишње
Уместо пекмезом од кајсија, колач обогатите вишњама - укус ће вас одушевити. Поред тога што је веома укусан, овај колач се брзо спрема и веома је издашан. Рецепт је веома једноставан и може се спремати и у данима поста, јер у изворну верзију колача не иду ни јаја, ни млеко.
06. 05. 2024. у 15:00
НЕОБИЧНА ПОСЛАСТИЦА: Печене крушке са медом, циметом и орасима
Запечене крушке су најздравија посластица кад вам се једе нешто слатко.
28. 04. 2024. у 17:00
МИЊОН КОЦКЕ: Једноставне за припрему, а најслађе коцке преливене чоколадом које сте пробали до сад
Колач који изгледа као да сте се много трудили, а уствари је прилично једноставан за припрему.
01. 05. 2024. у 15:00
ПИШИНГЕР ОБЛАНДЕ: Чоколадна посластица која је укуснија од сваке торте
Пишингер обланде или торта била је незаобилазни део свих трпеза у српским породицама крајем прошлог века.
25. 04. 2024. у 17:00
Најновије из рубрике
ГУРМАНСКА ХАМБУРГЕР СУПА: Супа са млевеном говедином и поврћем
Гурманска хамбургер супа прави се са млевеном говедином и зачињена је црвеним и белим луком. Можете да је прилагођавате свом укусу што се тиче зачина.
17. 05. 2024. у 15:00
БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром
Сезона је тиквица и од овог поврћа можете да направите најразноврснија јела. Поховане тиквице су одлично пролећно јело које се лако прави, а ми вам доносимо још један супер рецепт који ће вам се гарантовано допасти.
17. 05. 2024. у 13:43
НЕОДОЉИВА САЛАТА ОД ШАМПИЊОНА: Можете је користити као самосталан оброк или сервирати уз печено месо или кромпир
Изузетно је укусна, толико да ће вам сви тражити рецепт.
17. 05. 2024. у 08:00
ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Чорба од црног лука с хлебом и пармезаном, запечена у рерни!
Укусно кувано јело на француски начин.
17. 05. 2024. у 07:00
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ТОРТИЉЕ: Домаће тортиље су много укусније него куповне
Вероватно сте мислили како је домаће тортиље тешко направити, али није нимало компликовано. Сједине се састојци за тесто, које је као за палачинке и онда се прже.
16. 05. 2024. у 20:00
Коментари (0)