СА КРОМПИРОМ И ПАСУЉЕМ: Супа је увек добро решење када желите нешто брзо, а укусно
Супе нису компликоване за прављење, а окрепљују нас током целог дана
Састојци:
- 1 конзерва пасуља
- 1 шаргарепа
- 2 црна лука
- 1 кашика уља
- 25 г путера
- 1 л воде
- 330 г кромпира
- 2 кашике парадајз пиреа
- 1 кашичица сушеног босиљка
- 2-3 чена белог лука
- 1 веза першуна
Припрема:
У шерпи истопите путер и сипајте уље, па пропржите сецкани црни лук и рендану шаргарепу. Када поврће омекша додајте сецкани кромпир и сипајте воду. Посолите, поклопите и оставите да прокључа. Након тога додајте парадајз пире и лепо промешајте. Побиберите и поспите босиљком, па додајте процеђени пасуљ. Опет промешајте, па поклопите и оставите да се крчка још 5 минута. Затим додајте млевени бели лук и сецкани першун и промешајте.
(Ствар укуса)
Препоручујемо
МАЂАРСКА ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА: Брзи рецепт за јело које одушевљава на прву кашику
03. 11. 2023. у 12:22
СКУВАЛИ СТЕ СУПУ? Спремите брзи сос од четири састојка и - ето ручка (ФОТО)
03. 02. 2023. у 11:00
ШТА ЈЕ РУСКИ ПЛАН “Н”: Украјина би могла да остане без неколико важних области уколико Москва успе (ВИДЕО)
ЊИХОВ примарни циљ је заштита руских пограничних региона, као што је Белгород, али секундарни циљеви су заузимање Харкова, Сумија и Дњепропетровска.
26. 04. 2024. у 20:00 >> 07:55
ОВО ЈЕ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ У НИШУ НЕУТРАЛИСАО ТОНУ ТЕШКУ АВИО-БОМБУ СА 430 КГ ЕКСПЛОЗИВА: То исто је радио 2011. у Крагујевцу и 2013. на Дорћолу
АКО игде постоји "вага" за мерење снаге људског духа, колико ли би на њеној скали тежила она коју има деминер Михаило Маринковић (48), из Панчева, припадник Сектора за ванредне ситуације МУП Србије? Колико би на њен тас стало његове одважности, сталожености, потпуне концентрације..., у тренутку док је, минуле недеље у Нишу, сам прилазио неексплодираној авио-бомби тешкој 1.000 килограма која носи 430 килограма експлозива, заосталој из НАТО агресије?
27. 04. 2024. у 07:00
ЉУДИ СЕ ЧУДЕ: Жика прима ОГРОМНУ пензију - "службеник три пута проверавао, није могао да верује"
"ТАЈНА је у томе што је мене покојни Александар Тијанић научио да то тако радим..."
26. 04. 2024. у 22:32
Коментари (0)