САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Пасуљ са кобасицом запечен у рерни

Новости онлине

26. 07. 2024. у 11:41

Мало пасуља, лука, зачини и кобасице по избору, биће довољне да направите ово сјајно јело.

САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Пасуљ са кобасицом запечен у рерни

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г пасуља
  • 300 г полусуве кобасице
  • 3 шаргарепе
  • 1 црни лук
  • 3 чена белог лука
  • 2 кашике сока од парадајза
  • 3 кашике уља
  • 1 кашика брашна
  • 1 кашичица млевене паприке
  • 1 кашичица соли                                                                                                                                                   

     

Припрема:

Пасуљ потопите у воду да стоји преко ноћи. У шерпи загрејте уље и продинстајте исецкане црни и бели лук. Додајте брашно и пропржите. Додајте пасуљ и исецкану шаргарепу и сипајте воду да све прекрије. Кувајте око 1,5 сат, тј. док пасуљ не омекша. На крају додајте сок од парадајза и млевену паприку. Сипајте у тепсију, и одозго поређајте исецкану кобасицу. Пеците у загрејаној рерни на 200 степени око пола сата да се одозго јело запече.                                                                       

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИ ЋЕ НАПАСТИ ЕУ МНОГО РАНИЈЕ: Велико упозорење из Украјине, позната година и главна мета

РУСИЈА је померила своје планове за директну агресију са 2030. на 2027. годину, а Европа је све гласнија о ризику од директног сукоба, у којем би се балтичке државе могле наћи под окупацијом.

20. 12. 2025. у 09:41

Коментари (0)

ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТИМА: Ево шта су данас урадили навијачи у Хрватској - и тиме се хвале (ФОТО)