ДВА САСТОЈКА КОЈА СЛАТКИ КУПУС ЧИНЕ ДАЛЕКО УКУСНИЈИМ: Помажу да се сос згусне и неутралишу непријатне мирисе
Како бисте га припремили потребне су вам јефтини састојци, а ово јело на кашику многи воле. Ипак, купус док се кува има специфичан мирис и обично се додаје клинчић како би се он ублажио. Али, постоје још две намирнице које вам могу помоћи.
Foto: Shutterstock
Презле
Презле мало неутралишу мирис слатког купуса, па слободно додајте једну кашичицу у шерпу. Немојте да претерујете, а презле ће вам помоћи да се и сос мало згусне.
Млеко
Млеко неутралише сваку непријатну арому, али захваљујући њему купус постаје мекши. За пола килограма купуса потребно је пола шоље млека.
(still)
Препоручујемо
ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ: Спремљена на овај начин биће веома укусна и мање масна
08. 03. 2025. у 16:00Јована Васић
НЕМАТЕ УЉА КОД КУЋЕ, НЕМА ПРОБЛЕМА: Ове намирнице могу да замене зејтин у припреми хране
10. 02. 2025. у 16:00Новости онлине
ТРИК ЗЛАТА ВРЕДАН: Одледите месо или другу намирницу за рекордних 10 минута
26. 12. 2024. у 15:30Новости онлине
СУКОБ НАМ ЈЕ ПРЕД ВРАТИМА Руте упозорава: Ми смо следећа мета Русије
РУСИЈА би могла да буде спремна да употреби војну силу против НАТО-а у наредних пет година, сматра генерални секретар НАТО-а Марк Руте.
11. 12. 2025. у 15:46 >> 16:40
ОСУЂЕНИ ЗА УБИСТВО СТАРЦА У ЗАТВОРУ ПАДИНСКА СКЕЛА: Зрна саосећања немају, изречене вишегодишње казне
СРЕЋКО Стефановић (22), Саша Станковић (22) и Далибор Петровић (24) оглашени су данас кривим у Вишем суду у Београду за тешко убиство Станимира Брајковића (74) на безобзиран и насилнички начин у затвору Падинска Скела почетком фебруара 2024. године. Овом првостепеном пресудом Стефановић је осуђен на 19 година затвора, а Станковић и Петровић на по 18 година.
11. 12. 2025. у 16:22
ПЕЈАКОВИЋ: Срби су скупо платили ЛАЖ о Југославији, која траје од '45 и плаћаћемо је још
ГЛУМАЦ Никола Пејаковић одушевљава публику широм региона улогом Момчила у серији "Тврђава", која се бави ратним деведесетим и распадом некадашње државе Југославије.
13. 12. 2025. у 15:33
Коментари (0)