ГРЕШКЕ КАДА ПРАВИТЕ СЛАВСКО ЖИТО: Поткраду се и искусним домаћицама, а покваре укус

Новости онлине

13. 04. 2024. у 09:00

Исправите ове 3 грешке и сви ће вам тражити рецепт.

ГРЕШКЕ КАДА ПРАВИТЕ СЛАВСКО ЖИТО: Поткраду се и искусним домаћицама, а покваре укус

Foto: Shutterstock

1. Испирате пшеницу

Скувајте пшеницу, оставите је да се прохлади, па је процедите док је млака. Али немојте да је испирате.

2. Превише мељете пшеницу

Пшеницу блендајте на крупније комаде, не треба да буде скроз млевена.

3. Пшеници додајте шећер, орахе и мускантни орашчић, па сједините рукама, као што су некада баке радиле.     

(Trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЗОРАН ВАНЕВ: Од Јужне пруге до Швице (ФОТО)